Zoeken   
Home

Contact
Vestiging Tweede Fase
Paladijnenweg 251,
3813 DH AMERSFOORT
Tel. 033-4792900
Fax 033-4792997
tweedefase@guido.nl

Opmerkingen over, of gegevens voor de site? Mail het naar de webmaster.

Veel kijk- en leesplezier


Hartelijk welkom bij de Tweede Fase van Guido de Brès

Op dit gedeelte van de site vindt u informatie van de locatie Tweede Fase. Sommige berichten zijn te lezen voor iedereen, maar als u alle berichten wilt kunnen lezen, moet u inloggen met uw persoonlijke code. 

Belangrijke actuele informatie vindt u op deze pagina. Verder kunt u veel informatie vinden via de keuzemenu's aan de linkerkant van deze pagina.


Gebedsgroep

Sinds enkele jaren komen ouders bij elkaar om te bidden voor de school: voor docenten, leerlingen, bijzondere situaties. Meestal komen ze een keer per maand een uur bij elkaar. De leden van de gebedsgroep beginnen met lezen uit de Bijbel, een inventarisatie van de gebedspunten en gaan dan , afhankelijk van de groepsgrootte, bidden in een of meerdere groepen. Het emailadres van de gebedsgroep is guido.bidkring@gmail.com, dit kunt u gebruiken voor het stellen van vragen en het aandragen van gebedspunten

 

 

Examentraining Lyceo
Om je goed voor te bereiden op je school- en eindexamen(s) organiseert Lyceo, in samenwerking met Guido de Brès, examentrainingen bij jou op school. Dankzij deze samenwerking kan Lyceo de examentrainingen tegen een aantrekkelijk kortingstarief aanbieden. Het tarief voor een tweedaagse havo en/of vwo training bedraagt: € 157,- en het tarief voor een tweedaagse VMBO-TL training bedraagt: € 130,-. Dit tarief is aanzienlijk lager dan het normale tarief op locaties van Lyceo. Lees er meer over in deze brief. Meld je aan door op de button hieronder te klikken.

Like en Deel!


   

 

 

                   

 

 

Schoolvenster Guido de Brès
  
kluisjes

Vormgeving en realisatie:
SchoolMaster BV