Zoeken   
Home

Contact
Tel.nr. 033 - 4792971Bezoekadres:

Paladijnenweg 253

3813 HX Amersfoort

ma/di/wo:

T.E.J. Schaap-Kromhout

enwo/do/vr:


Welkom

Dit deel van de website is van de Onderbouw: de eerste twee leerjaren van zowel VMBO als HAVO/VWO. Ons gebouw is gevestigd aan Paladijnenweg 253 in Amersfoort.  

 

Huiswerkondersteuning

Al twee jaar bieden wij huiswerkondersteuning (HWO) aan in de onderbouw. De leerlingen werken in een rustige omgeving aan hun huiswerk. Toezicht bij dit werken gebeurt door de stagiaires pedagogiek die bij ons op de onderbouw stagelopen. Zij helpen met plannen, invullen en bijhouden van de agenda, het leren leren, overhoren en controleren of alles gedaan is.

HWO is beschikbaar op maandag van 14.00 tot 16.00 uur, en dinsdag tot en met donderdag van 15.00 tot 17.00 uur.

 

Hoe kunt u uw kind opgeven?

U kunt uw kind voor deze HWO opgeven door een mailtje te sturen naar HWOonderbouw@guido.nl. Het is verstandig om de mentor in cc te zetten bij deze aanmelding.

U krijgt van ons na de aanmelding een contract waarin u kunt lezen wat wij bieden en wat wij van de leerling verwachten. Ook kunt u dan opgeven op welke uren en op welke dagen uw kind komt. Na de aanmelding volgt er een intakegesprek met de leerling zodat duidelijk is waar de leerling aan wil gaan werken tijdens de HWO.

  

Wat kost het?

HWO wordt 4 middagen per week aangeboden: van maandag tot en met donderdag. Als u uw kind opgeeft voor HWO gaat u met de school een contract aan voor €7,50 per uur. U kunt uw kind opgeven voor een vast aantal uur per week. Wij adviseren een minimum van 4 uur verspreid over 4 dagen.

Voor inhoudelijke vragen kunt u mailen naar HWOonderbouw@guido.nl.

 

Jan Verhoef

Ondersteuningscoördinator Onderbouw

Coördinator HWO Onderbouw

 

Woordenschatschrift
Bijna in elk vak op school kom je wel eens een woord tegen dat je nog niet kende. Al die woorden bij elkaar komen als het goed is in jouw eigen woordenschat terecht. Daarom werken we met één 'woordenschrift' dat je in alle vakken gebruikt. Uitleg daarover krijg je van je mentor. Wat voor nu belangrijk is: neem meteen na de vakantie behalve je etui een leeg schrift mee dat je als woordenschrift kunt gaan gebruiken.
Heb je een vraag? Stuur via de ELO een berichtje naar mevr. Van Hoffen-van Essen.

Gebedsgroep

Sinds enkele jaren komen ouders bij elkaar om te bidden voor de school: voor docenten, leerlingen, bijzondere situaties. Meestal komen ze een keer per maand een uur bij elkaar. De leden van de gebedsgroep beginnen met lezen uit de Bijbel, een inventarisatie van de gebedspunten en gaan dan , afhankelijk van de groepsgrootte, bidden in een of meerdere groepen. Het emailadres van de gebedsgroep is guido.bidkring@gmail.com, dit kunt u gebruiken voor het stellen van vragen en het aandragen van gebedspunten.

Like en Deel!


 

 

 

Belangrijke data

 

 

 

 

 
Schoolvenster Guido de Brès

  
Nieuwsbrief

Vormgeving en realisatie:
SchoolMaster BV