Zoeken    
Home

Downloads
Guidogids 2014-2015
Guidogids 2014-2015

De webversie inclusief telefoonnummers vindt u hier, na inloggen
Algemene informatie

Op dit algemene deel vindt u schoolbrede informatie over de GSG Guido de Brès. 

  • Het schoolplan geeft de koers voor de komende jaren weer.
  • Het jaarverslag doet verslag over het afgelopen kalenderjaar.
  • De Guido Gids bevat praktische informatie over onze school, zoals telefoonnummers en e-mailadressen van alle personeelsleden, belangrijke data en per locatie een telefoonwijzer. Daarnaast vind u in de Guido Gids van 2011-2012 alle algemene informatie die voorheen in de Schoolgids stond. Een aparte uitgave van de Schoolgids is daarmee komen te vervallen. Leerlingen/ouders/verzorgers ontvangen de Guido Gids aan het begin van het schooljaar.

Bovengenoemde documenten kunt u hiernaast downloaden.

Verder staat onder het kopje GSG Guido de Brès informatie over waar wij als gereformeerde scholengemeenschap voor staan: de missie en (onderwijs-)visie van onze school, het identiteitsbeleid, de beroepscode voor ons personeel en een stukje over wie Guido de Brès was.

De verschillende soorten onderwijs die Guido de Brès aanbiedt, staan onder Onderwijsaanbod.

Informatie over de leerlingbegeleiding op onze school is te vinden onder Leerlingenzorg.

Onder Ouders is informatie te vinden die vooral interessant is voor ouders / verzorgers die een kind bij ons op school hebben en toekomstige ouders. Bijvoorbeeld informatie over de kosten die het volgen van onderwijs op onze school met zich meebrengt, de overgangsnormen, de vakanties en onze klachtenprocedure.

Onze school wordt in stand gehouden door de Vereniging voor Gereformeerd Voortgezet onderwijs voor Midden-Nederland. Meer informatie over onze schoolvereniging en de statuten zijn te vinden onder Vereniging.

De eventuele vacatures op onze school staan onder het kopje Werken bij GdB. Ook staat daar informatie over open sollicitaties, stagelopen op onze school en zij-instromers.


Onder het kopje
MR is te lezen wat de medezeggenschapsraad op onze school doet.

Like en Deel!


Guido de Brès
  

Vormgeving en realisatie:
SchoolMaster BV